10 januari 2019

Hejdå bokbloggen! Hej Goodreads!

I slutet av 2016 drabbades jag av utmattningssyndrom och i början av 2017 orkade jag inte längre fortsätta uppdatera den här bokbloggen. Jag har dock inte slutat läsa, tvärtom har läsning varit en av de få saker jag orkat ägna mig åt under de gångna två åren; jag har bara inte orkat dokumentera och skriva recensioner. Nu börjar jag må lite bättre och försöker rekapitulera mitt läsande under den här tiden. I stället för att fortsätta med bloggen har jag dock bestämt mig för att sänka ambitionsnivån och gå över till Goodreads, där jag kommer att skriva in vilka böcker jag läser och sätta betyg på dem. Den som är intresserad hittar mig där: Emma Boman.

1 kommentar:

  1. Benjamin var helt fantastisk att arbeta med. Han var extremt tydlig, grundlig och tålamod när han guidade min fru och jag genom låneprocessen. Han var också mycket aktuell och arbetade hårt för att se till att allt var klart innan han stängde lånet.
    Mr Benjamin är en låneansvarig som arbetar med en grupp investerare som hjälper oss att skaffa medel för att köpa vårt nya hem. Du kan kontakta honom om du vill få ett lån till en överkomlig låg ränta på 2% RIO E-posta honom. 247officedept@gmail.com Eller Whatsapp Chat: + 1-989-394-3740

    SvaraRadera